Workshops Onder1Hoedje

Vind je de handgeschreven kaarten, posters en mooie teksten ook zo mooi? Zou je dat graag eens zelf willen maken? En wist je dat handlettering nergens zo populair is, als in Nederland?  Dat is ook niet gek want het is een heerlijk ontspannende bezigheid en je hebt snel een leuk resultaat. Je gaat weer Old School aan de slag met het maken van mooie letters en je kunt er helemaal de draai aan geven die je zelf wilt. 

Samen met Annebet van der Pol werken we samen in Onder 1 Hoedje en verzorgen we workshops waarin je stap voor stap op weg wordt geholpen. Want hoe ga je beginnen? Je hebt hier de kans om handlettering eens uit te proberen. Bovendien kun je bij ons goede pennen en stiften uitproberen. Dan weet je na de workshop of je het basispakketje dat je van ons meekrijgt, nog verder wilt uitbreiden.

 

Agenda:

 

WORKSHOP HANDLETTERING * Handletteren in een cirkel * nog 1 plek beschikbaar

 

Hoe ga je beginnen wanneer je je handlettering in een cirkel wil laten passen? We gaan aan de slag met letters, maar ook de versiering komt aan bod.
plaats voor maximaal 6 deelnemers, leeftijd vanaf 12 jaar.

 

Op woensdagavond 10 mei van 18.00 tot 21.00
Opgeven bij Hobbykamer de Blauwe Vlinder in Dronten (0321 322 566)
Kosten workshop incl tasje met basismateriaal  en een werkboekje € 35

 

 

WORKSHOP HANDLETTERING *Basisworkshop* in de ochtend

 

Heb je 's morgens de handen vrij om lekker iets voor jezelf te doen? Wil je aan de gang met handlettering en wil je graag op weg geholpen worden/?

Dan is deze ochtendworkshop echt iets voor jou! schuif gezellig aan... Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers, leeftijd vanaf 12 jaar.

 

Op donderdochtend 15 juni  van 9.00 tot 12.00
Opgeven bij Hobbykamer de Blauwe Vlinder in Dronten (0321 322 566)
Kosten workshop incl tasje met basismateriaal en een werkboekje € 35

 

 

WORKSHOP HANDLETTERING *Basisworkshop* 

Wil je van je eigen voorjaarsquote een mooie miniposter maken? (grote kaart van A4 formaat om neer te zetten of op te hangen). Zo heb je een mooie en originele voorjaarsversiering in je huis. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers, leeftijd vanaf 12 jaar.

 

Op donderdagavond 22 juni van 18.00 tot 21.00


Opgeven bij Hobbykamer de Blauwe Vlinder in Dronten (0321 322 566)
Kosten workshop incl tasje met basismateriaal en een werkboekje € 35

 

 

 

WORKSHOP HANDLETTERING * Op afspraak *  

Heb je er veel zin in om een workshop te volgen,  maar staat er geen geschikte datum bij? Of heb je een groepje van minimaal 5 personen (familie, vriendinnen/vrienden, collega’s, buurvrouwen) waarmee je een workshop wilt doen? Stuur mij dan een mail of neem contact met ons op. Ook is er de mogelijkheid om de workshop te koppelen aan andere activiteiten in of rondom Elburg zoals een high tea of en stadswandeling.

 

 

 

Wil je voorbeelden zien van onze workshops, kijk dan op onze facebooksite of op onze Instagram (in aanmaak)

 

MEER INFORMATIE OVER DE WORKSHOPS:

 

De workshop:
Onder het genot van een kopje thee of koffie met iets lekkers, gaan we tijdens de workshop aan de hand van verschillende lettertypes en voorbeelden een quote of tekst uitwerken. Je krijgt achtergrond informatie en handige tips en je wordt stap voor stap op weg geholpen.

Na de workshop ben je in staat om je eigen handlettering te maken en ga je naar huis met een dosis inspiratie, verschillende voorbeelden van lettertypes, je eigen ontworpen handlettering en een tasje met basismateriaal zodat je direct thuis aan de slag kunt.

Waar in Elburg?: Elburger Boekhandel of bij Mona Lisa in Elburg

Waar in Dronten? Bij Hobbykamer de Blauwe Vlinder


Kosten in Elburg? € 35 p.p. (dit is inclusief materialen, een tasje met basismateriaal voor thuis en een werkboekje, drinken + iets lekkers)

Kosten in Dronten? € 35 p.p  (dit is inclusief materialen, een tasje met basismateriaal voor thuis en een werkboekje, drinken + iets lekkers)

 

Hoe kun je meedoen/deelnemen?

Elburg: Je kunt meedoen door je op te geven via: mathildepelder@gmail.com  Je ontvangt dan een bevestiging van je inschrijving. 

Dronten: Je kunt jezelf opgeven bij Hobbykamer de Blauwe Vlinder (0321 322 566) 

In beide gevallen graag vooraf betalen.

 

Voorwaarden van deelname van de workshop:

De workshop gaat door vanaf 5 personen en omdat ik iedereen aandacht wil geven is per workshop het maximum aantal deelnemers aangegeven.

zijn er te weinig aanmeldingen, dan gaat de workshop niet door en nemen we contact met je op.  

 

Parkeren:
De Elburgerboekwinkel en Mona Lisa liggen middenin het oude centrum van Elburg en het is niet handig om daar met de auto naar toe te rijden. Er is daar weinig parkeerruimte en de auto mag daar maar maximaal een uur staan. Je kunt je gratis parkeren op de parkeerplaats bij de haven of aan de Zwolseweg. Klik op deze link voor meer informatie: https://elburg.maps.arcgis.com/apps/Viewer/index.html?appid=2fb4345e5eef46abadfcc1fd94f63524

 

In Dronten is volop gratis parkeerruimte aanwezig.